Audio Visueel


Let the Party Begin!

Met de Audio Visuele apparatuur van Happy Rent kan het feestje pas echt beginnen! Zo huurt u bij Happy Rent heel goedkoop een professionele geluidsinstallatie of discoverlichting. Maar ook een bellenblaasmachine huurt u goedkoop bij Happy Rent. Dus of u nu uw dansvloer wilt betoveren met 1000‘den bellen of de oude foto’s van abraham of sarah op groot videoscherm wilt projecteren u huurt de leukste effecten bij Happy Rent. Een echte ludieke avond beleeft u met het plug en play karaoke systeem van Happy Rent, eenvoudig de geluidsinstallatie en de beamer aansluiten en iedereen kan zijn “voice of holland” laten horen en heerlijk meezingen op echte karaoke knallers.

Zelf Afhalen

U kunt de geluidsset, beamer, karaoke set, bellenblaasmachine, etc. de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg. De tijden van ophalen / terugbrengen bepalen we in overleg met u. Alle apparatuur is gemakkelijk te vervoeren in iedere auto waarvan de bank afgeklapt kan worden.

Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen appratuur ook bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt de apparatuur weer bij u opgehaald.

Zelf Aansluiten

Onze apparatuur wordt geleverd met een duidelijke gebruiksinstructie. Onze apparatuur is uiterst gebruiksvriendelijk waardoor het aansluiten meestal heel erg eenvoudig is.

Annuleringsverzekering

Happy Rent biedt u als enige de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten voor iedere machine die u huurt. Met de Happy Rent annuleringsverzekering kunt u tot 1 uur voor levering / transport kosteloos annuleren.

Speciaal weekend Tarief

Omdat wij u graag zo lang mogelijk laten genieten van onze apparatuur bieden wij u een speciaal weekend tarief aan. Met dit extra voordelige tarief krijgt u voor slechts 50% extra uw machine al op vrijdag geleverd en wordt deze pas op maandag opgehaald.

Prijs

Zelf ophalen: Prijs zoals vermeld onder de machine

Borg

De borg is € 100 per order. Bij retour wordt het product gecontroleerd en de borg terug gestort.

Onze artikelen

Je kunt bij ons ook terecht om dit te huren: Luidsprekers, Mixer met Microfoon, Bellenblaasmachine en Beamer met Video Scherm.