Welkom bij Happy Rent


Video Happy Rent

Verhuur met een Glimlach

Happy Rent staat voor verhuur met een glimlach. Bij Happy Rent huurt u altijd de mooiste en de nieuwste attracties. Plezier en vrolijkheid wordt bij ons gecombineerd met service en professionaliteit. Wij willen met leuke en unieke producten mensen vooral laten genieten van hun geluk. Plezier voor de klant staat bij ons centraal, dit ziet u niet alleen terug in ons assortiment maar echt in alles! Happy Rent = A lot of Fun!

Kwaliteit en Veiligheid

Happy Rent verhuurt enkel attracties van de hoogste kwaliteit, al onze springkussens en attracties zijn gekeurd aan de hoogste Europese norm. Onze attracties zijn gekeurd door het Liftinstituut, AIB Vincotte en Tüv Nederland. Happy Rent biedt een ruim aanbod aan goed onderhouden en relatief nieuwe attracties.

Unieke Producten

Happy Rent biedt een aantal attracties en springkussens die uniek zijn in meerdere opzichten en voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen. Zo biedt Happy Rent als enige de hoogste en veiligste “Funslide Clown” aan, huurt u alleen bij ons een boerengolf spel of een surfsimulator. Zelfs een dubbele swipe off baan is ons niet gek genoeg! Onze springkussens zijn voorzien van unieke Thema’s, de leukste attracties vindt u alleen bij Happy Rent!

Service

Onze klanten komen niet voor niets ieder jaar weer bij ons terug, service is een van de zaken waar Happy Rent voor staat. De wens van de klant staat bij ons centraal, wij zorgen ervoor dat u op uw feest geen onnodige zorgen heeft. We maken duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat u vanaf het eerste contact tot zelfs na het feest op een professionele manier geholpen wordt. U kunt artikelen geheel naar eigen wens komen afhalen in Simpelveld, Beek, Roermond en Eindhoven of laten bezorgen door Happy Rent. Ook op zondag staan wij bijvoorbeeld voor u klaar! Happy Rent is flexibel, betrouwbaar en behulpzaam.

Prijs en Kwaliteit

Onze klanten beoordelen onze prijs kwaliteit verhouding als goed of vaak zelfs als zeer goed. Wij leveren de beste producten tegen een prijs waar je blij van wordt, dat is de gedachte. U kunt bij Happy Rent zeer voordelig de leukste attracties in de Euregio huren. Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw. Wij streven een hoge kwaliteit van onze producten na en werken enkel met de beste materialen. Onze producten zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig.