Onze Spellen


Spellen Huren

Of U nu opzoek bent naar een kop van jut, een doelwand of een zeskampspel bij Happy Rent vindt u altijd de leukste en vaak unieke spellen. Of u nu boerengolf wilt spelen in uw eigen weiland of met een groep vrienden het letterpakken spel wilt spelen bij Happy Rent huurt u voordeling de leukste (zeskamp) spellen.

Zelf Afhalen

U kunt indien mogelijk het spel de dag voor de huur komen ophalen en de dag na de huur weer terug bezorgen. dit kan in onze vestiging in Simpelveld, Zuid-Limburg. Niet ieder spel past in een auto, het is aan te raden om de grotere spellen te vervoeren op een aanhangwagen of in een busje. Indien u twijfelt of het in uw auto past adviseren wij u hier graag over.

Geleverd en Opgehaald

Wij kunnen uw spel bij u thuis (of op een ander adres) bezorgen, dit gebeurt in de regel de dag van te voren. Na de huur dag wordt het spel weer bij u opgehaald. Happy Rent levert alle spellen in geheel Limburg, en sommige spellen zelfs in heel Nederland. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de afstand. Leveringen voor een bepaald tijdstip zijn eventueel ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Laten Begeleiden

Indien u de spellen wilt laten begeleiden door personeel van Happy Rent dan is dat ook mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 25 per uur.

Annuleringsverzekering

Happy Rent biedt u als enige de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten voor ieder spel dat u huurt. Niet alleen een uitkomst indien het feest onverhoopt niet door kan gaan, maar ook heel erg handig in het geval van regen! Met de Happy Rent annuleringsverzekering kunt u tot 1 uur voor levering / transport kosteloos annuleren.

Prijs

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Indien u meerdere dagen huurt, ontvangt u elke extra dag 50% korting.

Opties

Extra dag: 50% korting
Annuleringsverzekering: optioneel
Begeleiden: € 25 per uur
Geleverd en opgehaald: € 25 + € 0,50 per gereden km

Borg

De borg is € 100 per order. Bij retour wordt het product gecontroleerd en de borg terug gestort.