Over Happy Rent

Team

Happy Rent B.V. is de grootste Attractieverhuurder uit Limburg! Happy Rent is ook de enigste attractieverhuurder die in héél Nederland uw springkussen, popcornmachine, abraham pop of sarah pop kan leveren.

Happy Rent is in 2009 ontstaan uit de firma G-DO Entertainment die zich vanaf 2005 al bezig hield met o.a. het verhuren van attracties en springkussens. Met bijna 10 jaar ervaring is Happy Rent niet voor niets de snelst groeiende attractieverhuurder in de euregio. We zijn marktleider in het verhuren van plezier. . Bij Happy Rent Attractie Verhuur staat namelijk een ding voorop: "A lot of Fun!" hierin komt onze visie naar voren: "Wij willen met leuke en unieke producten mensen vooral laten genieten van hun geluk."

Plezier voor de klant staat bij ons centraal, dit ziet u niet alleen terug in ons assortiment maar echt in alles! Happy Rent staat voor verhuur met een glimlach. Bij Happy Rent huurt u altijd de mooiste en de nieuwste attracties. Plezier en vrolijkheid wordt bij ons gecombineerd met service en professionaliteit.

Happy Rent = A lot of Fun!