Springkasteel Rode Reus

Springkasteel Rode Reus

Dit springkussen is niet meer beschikbaar!!Springkussen huren

Het springkussen Blauwe Kanjer is helaas niet meer beschikbaar, bij Happy Rent vernieuwen we ons assortiment op tijd zodat je altijd de nieuwste springkussens kunt huren. Ook dit springkussen hebben we op tijd vervangen voor een leuk nieuw model. Kijk zeker even op onze website voor de actuele voorraad aan springkussens. Zo zijn er een hoop nieuwe springkussens met glijbaan, multiplay elementen en zelfs met discolampen en een speaker bij gekomen. Al benieuwd naar onze nieuwste springkussens? Kijk zeker even op onze nieuw website:. Hier vind je alle nieuwe springkussens

Geleverd, opgezet en afgebroken

Wij leveren het springkussen van je voorkeur ook graag op het door jou gewenste adres. Of dat nu in je achtertuin, op je werk of bij je buren in de tuin is. Wij leveren het springkussen meestal al de dag voor de huur en halen het pas de dag na je feestje weer op. Op die manier kun je (of je kinderen) extra lang van het springkussen genieten. Je kunt ook voor een prikkie op en afbouw erbij bestellen dan zetten we het hele luchtkussen ook voor je op en breken het luchtkasteel ook weer netjes af. We vinden het wel belangrijk dat het springkasteel weer schoon en droog is zodra we het komen ophalen zodat onze volgende klant ook kan lachen. We leveren het springkussen in overleg op het door jou gewenste tijdstip, dit kan dus ook op de dag zelf in de ochtend / avond.

Zelf ophalen, opbouwen en afbreken

Je vind ons in:

Het springkussen haal je heel relaxt al de dag voor de huur bij ons op, en je hoeft hem ook pas de dag na je feest terug te brengen, zonder extra kosten! Mooi hè? Wat wij dan vervolgens heel mooi vinden is als het springkusen ook weer schoon en droog terug komt zoals we het ook meegegeven hebben, deal?

Begeleiding

Op een springkussen moet wettelijk door een volwassenen toezicht gehouden worden. Als jezelf al je handen vol hebt met drankjes en hapjes en ook nog even de buurman de nieuwe keuken moet laten zien dan is het wellicht een goed idee om iemand van Happy Rent toezicht te laten houden bij het springkussen. Je kunt onze begeleiders gewoon per uur boeken zolang je het springkussen in gebruik hebt, ons personeel kent de attractie door en door en zal op gepaste wijze toezicht houden op een veilig gebruik van het speeltoestel.

Blower

Ja zeker, die zit er gewoon bij! De blower is zelfs Europees goedgekeurd zodat je ook zeker weet dat de blower veilig en spat-waterdicht is. De blower gebruikt 1.100 Watt aan stroom en hij werkt op een normaal stopcontact (220 Volt). De blower moet constant aan blijven.

50% Korting

Mocht je aan een dag springen echt niet genoeg hebben, dan hebben we een leuke korting voor je! Op elke extra dag huur krijg je 50% korting!.

Als je het springkussen voor 2 of meer dagen wilt huren, dan krijg je vanaf de tweede dag 50% korting op de huurprijs.

Reserveren

Klanten Huren vaak ook:

Spellen Pakket

Spellen Pakket

€ 110

Slushmachine

Slushmachine

€ 85

Sumo Worstelen

Sumo Worstelen

€ 144